02.06.2020

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній відкрила новий напрямок — AgriFood Tech

Напрям очолила екс-заступниця міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Інна Мєтєлєва
Інна Мєтєлєва
Українська фінтех асоціація відкрила новий напрямок — AgriFood Tech. Напрямом керуватиме екс-заступниця міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Інна Мєтєлєва. Робота платформи буде сфокусована на digital-трансформації агріфудбізнесу, інноваційних рішеннях, інструментах доступу до фінансування, взаємодії агрофуд-сектора з українськими та міжнародними FinTech-провайдерами, тощо.

«Це питання ми обговорювали з учасниками ринку понад рік. Ми зосередимо зусилля на питаннях цифрової трансформації на ринку AgriFood Tech за допомогою використання рішень українських FinTech-компаній та кращих міжнародних можливостей, та на посиленні фінансової спроможності учасників аграрного ринку», — розповів Ростислав Дюк, Голова правління UAFIC.

На посаді екс-міністерки, Інна Мєтєлєва відповідала за питання розвитку аграрного та продовольчого ринку, інноваційно-інвестиційного розвитку сфери агропромислового виробництва, співробітництва з міжнародними організаціями з питань залучення міжнародної технічної допомоги в агропромисловий комплекс України. До цього, пані Мєтєлєва очолювала київський офіс британської інвестиційної групи Сharterhouse Corporate Partners, а також займала посаду заступниці голови правління корпорації «Сварог Вест Груп».

Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць