28.05.2021

Вперше український стартап візьме участь у загальнорегіональному пітчингу під час інвестиційного саміту SelectUSA 2021 року

21 травня 2021 року Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній та Посольство США у Києві провели віртуальний конкурс для українських стартапів, які бажають взяти участь в інвестиційному саміті SelectUSA 2021 року.
Cardiomo, med-tech рішення для моніторингу здоров'я серця в режимі реального часу, було обрано переможцем всеукраїнського етапу. Як результат, стартап візьме участь в інвестиційному саміті SelectUSA 2021 року та змагатиметься з іншими переможцями регіонального етапу з ринків Європи.

«Для Української асоціації фінтех та інноваційних компаній велика честь співпрацювати з Посольством США у Києві для проведення цього конкурсу. Ми раді, що вперше в історії саміту український стартап зможе помірятися силами зі світовими гравцями та отримати фідбек від провідних американських інвесторів та бізнесменів. Це важливий крок до зростання українських інвестицій у США та потужний поштовх для розвитку стартап-екосистеми в Україні. У цьому році Україну представить Cardiomo – це health tech проєкт, потужне та просте рішення для моніторингу здоров'я серця в режимі реального часу, що є особливо актуальним у пост-COVID світі. Від імені Асоціації бажаємо успіху та підкорення не лише українського, а й американського ринку», – зазначив Ростислав Дюк, Голова правління Української асоціації фінтех та інноваційних компаній.

Сім стартапів, які відповідали критеріям відбору, були схвалені для участі у всеукраїнському етапі. До складу суддівської колегії входили Ростислав Дюк – Голова правління Української асоціації фінтех та інноваційних компаній, Павло Карташов – Директор Українського фонду стартапів, а також Представники Міністерства торгівлі США та Посольства США у Києві.


Про SelectUSA


Інвестиційний саміт SelectUSA – це захід найвищого рівня, присвячений просуванню прямих іноземних інвестицій в США. Інвестиційний саміт відіграє важливу роль у залученні інвестицій в бізнес і створенні робочих місць, підвищенні обізнаності про широкий спектр інвестиційних можливостей та забезпеченні необхідних зв'язків між інвесторами та організаціями економічного розвитку США (EDO).


Про UAFIC

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній – це неприбуткова організація, що розвиває фінтех-екосистему та підвищує рівень фінансової інклюзії в Україні. Асоціація об'єднує державні структури, класичний бізнес, стартапи, інвесторів та ком'юніті. Почала працювати у червні 2018 року, зараз налічує понад 60 мемберів.
Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць