28.08.2020

Голову UAFIC обрали до Громадської ради при Мінцифри

Ростислав Дюк в новій ролі підтримає перехід нашої країни до digital-ready суспільства
Голову Української асоціації фінтех та інноваційних компаній (UAFIC) Ростислава Дюка обрали до складу Громадської ради при Міністерстві цифрової трансформації України.

Електронне голосування тривало з 12 до 26 серпня 2020 року. Всього було обрано 35 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів відповідно до рейтингу представників інститутів громадянського суспільства.

«Призначення до складу Громадської ради при Минцифри – це черговий етап у моєму житті, метою якого є застосувати набуті знання та практичний досвід для реалізації стратегії цифрової трансформації України. Виклики, які переді мною стоятимуть в новій ролі, це – підвищення рівня диджиталізації українського суспільства та фінансової грамотності населення, впровадження інклюзивних послуг для населення з особливими потребами, зручність використання фінансових продуктів для різних груп населення, а також адаптація сервісів електронного урядування з огляду поширення COVID-19 в Україні та світі», – розповів Ростислав Дюк.

Зазначимо, Громадська рада при Мінцифри – це консультативно-дорадчий орган, який допомагає громадянам брати участь в управлінні державними справами, контролювати діяльність органів виконавчої влади, сприяти врахуванню владою громадської думки.

Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць