29.01.2021

Українська фінтех асоціація відкрила новий напрямок — EduTech.

Напрямом керуватиме на посаді Заступника Голови Правління Асоціації – Катерина Могильницька.
Робота напряму буде сфокусована на digital-трансформації освіти в сфері фінансових технологій, інноваційних рішеннях, взаємодії з українськими та міжнародними FinTech- та EduTech-провайдерами щодо розвитку ФінТех Лабораторій.

«Це питання ми обговорювали з учасниками ринку з перших днів. Ми зосередимо зусилля на питаннях цифрової трансформації освіти в сфері фінансових технологій за допомогою використання рішень українських FinTech-компаній, масштабування наших напрацювань в сфері ФінТех Лабораторій та кращих міжнародних практик задля посилення кадрового потенціалу ринку фінансових технологій. Упевнений, Катерина примножить досягнення Асоціації та зможе сприяти розвитку доступності взаємодії наукової спільноти з фінтех індустрією», — розповів Ростислав Дюк, Голова правління UAFIC.

На посаді заступника Голови Правління Асоціації Катерина Могильницька відповідатиме за розвиток EduTech напрямку, взаємодію з вищими навчальними закладами з метою популяризації викладання дисциплін необхідних для розвитку фінтех спеціалістів та розвитку ФінТех Лабораторій у ВНЗ. Пані Могильницька має великий досвід та доклала чимало зусиль задля того, щоб налагодити взаємодію між Україною та Китаєм в частині розвитку інновацій, є експерткою з суспільно - політичних питань , авторкою багатьох наукових статей, а також викладачкою Інституту Міжнародних відносин.

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній — це неприбуткова організація, що розвиває фінтех-екосистему та підвищує рівень фінансової інклюзії в Україні. Ми об'єднуємо державні структури, класичний бізнес, стартапи, інвесторів та ком'юніті. Асоціація, що налічує більше 60 мемберів, почала працювати у червні 2018 року.

Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць