02.09.2020

Ростислав Дюк виступив на «FinTech та регулювання»

Голова Української асоціації фінтех та інноваційних компаній Ростислав Дюк виступив на міжнародній онлайн-конференції «FinTech та регулювання», організованій Міжнародним банком Азербайджану та IBA Tech Academy.
Експерти з Туреччини, Азербайджану та України обговорили гострі теми та тенденції фінансового регулювання, структуру ринку у фінтех-галузі та перспективи розвитку для даної сфери.


Зокрема Ростислав Дюк зазначив, що для створення успішної фінтех-екосистеми необхідна проактивна участь Центробанку для впровадження правильних регуляторних фреймів. «Для України це означає створення та розвиток повноцінного sandbox. А також імплементація світових стандартів, передусім європейських (PSD2, Open Banking) дозволить українським фінтех-провайдерам швидше виходити на зовнішні ринки. Як тільки Україна імплементує європейські вимоги до фінтеху, відбудеться потужний поштовх до розвитку фінтех-екосистеми, що дозволить нашим компаніям бути конкурентними на глобальних ринках», – зазначив Ростислав Дюк.



Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць