18.06.2020

UAFIC та Portugal Fintech Association підписали Меморандум про співпрацю

Ми будемо обмінюватися інформацією та досвідом, підтримувати стартапи, брати участь у обопільних заходах, надавати медіа та будь-яку іншу підтримку
cУкраїну та Португалію давно пов'язуть особливі теплі стосунки. Наприклад, наша делегація завжди одна з найпоширеніших на Web Summit — найбільшій tech-конференції світу, яка щорічно восени відбувається в Лісабоні. І дуже круто, що наші відносини розвиваються не лише в політичній, економічній або футбольній площинах.

Ми щиро раді повідомити про початок співпраці UAFIC із Portugal Fintech Association. Це спільнота, де кожна фінтех-компанія в Португалії може легко взаємодіяти з регулятором, законодавцями, консультантами, банками, інвесторами та іншими гравцями ринку. І хоча ми далеко один від одного — ми поділяємо спільні прагнення й місію — розвивати фінтех-екосистему та ринок фінансових технологій.

В ході співпраці ми будемо обмінюватися інформацією та досвідом стосовно розвитку індустрії в обох країнах, підтримувати стартапи у їх прагненні до виходу на нові ринки, брати участь у обопільних заходах, надавати медіа та будь-яку іншу підтримку.

Vamos!
Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць