20.07.2023

Нове партнерство УАФІК з акцентом на венчурні інвестиції

Українська асоціація фінтех та інноваційних компаній (УАФІК) підписала Меморандум про співпрацю з ангельським синдикатом Tolokа.
Основною метою партнерства є розвиток венчурного інвестування в Україні, створення нових можливостей для стартапів та підтримка української фінтех екосистеми.


Співпраця між УАФІК та синдикатом Tolokа передбачає кілька напрямків взаємодії між партнерами: обмін досвідом й інформацією, організація та проведення заходів і подій, спільна реалізація проєктів, залучення інших компаній та потенційних інвесторів до фінансування спільних проєктів, а також інформування громадськості про результати цієї співпраці.

Ростислав Дюк, голова правління УАФІК: "Фінтех є одним із небагатьох секторів вітчизняної економіки, який демонструє зростання в такий непростий для України час. Наша асоціація як профільна організація галузі продовжує роботу з налагодження нових партнерств, які будуть сприяти подальшому розвитку українського фінтеху. На мою думку, співпраця з синдикатом Tolokа цілком відповідає цій меті. Покладаю великі надії, що це партнерство буде плідним і попереду нас чекає багато цікавих спільних проєктів".

Тарас Кириченко, співзасновник синдикату Tolokа: "Наш синдикат було створено для підтримки стартапів, які вже мають готовий продукт з певною кількістю користувачів чи споживачів. Tolokа надаватиме пріоритет інвестиціям в українські компанії, або компанії, де засновниками є українці. Саме тому ми вирішили об'єднати наші зусилля з Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній, яка вже понад п'ять років опікується розбудовою фінтех-екосистеми в Україні. Вірю, що разом ми зможемо дати новий поштовх розвитку українських стартапів".



Підпишіться на нашу розсилку
та отримуйте останні новини, свіжі інсайти та спеціальні пропозиції двічі на місяць